Logo
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
04.05.2021
Malé, velké nebo kýbl?
Je jedno jak velké kafe máte rádi. Z hrnků z dílny v Opavě vám bude chutnat. Můžete si vybrat ze třech velikostí a třech barev (bílá, šedá, růžová).  ... číst celé
28.04.2021
Novinky do zahrady
Chystáme pro vás zahradní keramiku a doplňky, které vaší zahradu nejen zkrášlí, ale budou i praktické. Můžete se těšit na zahradní koule na svíčku, an... číst celé
06.04.2021
Co pro vás chystáme na jaro nového?
Překulily se Velikonoce, ale jaro je v plném proudu. Tedy snad, při pohledu z okna to tak nevypadá, zrovna venku zuří sněhová vánice. My ale už netrpě... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
14.05.2021
Když oči nevidí, ale ruce pracují - jak vyrábějí keramiku nevidomí
Pojďte se s námi podívat do dílen, kde vyrábí keramiku nevidomí. Jak takové výrobky vypadají, jak se vyrábí a kolik úsilí jeden výrobek stojí. číst celé
11.12.2020
Máma na přechodnou dobu
Přečtěte si, jaké to je být pěstounem na přechodnou dobu. Kolik peněz berou, jestli mají dovolenou, jaké to je vstávat noc co noc k plačícímu miminku ... číst celé
13.11.2020
Jak vypadají naše ozdoby na stromečku
Často nám říkáte, že byste chtěli vidět, jak vypadají ozdoby v reálu na stromečku. Tak tady jsou... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas neziskové organizaci FOR IMPACT, z.ú., se sídlem Jaurisova 515/4, 140 00 Praha 4 - Michle, IČ 04092830, zapsaná u Městského soudu v Praze , oddíl U, vložka 225 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Když oči nevidí, ale ruce pracují - jak vyrábějí keramiku nevidomí
14.05.2021
Když oči nevidí, ale ruce pracují - jak vyrábějí keramiku nevidomí
Pojďte se s námi podívat do dílen, kde vyrábí keramiku nevidomí. Jak takové výrobky vypadají, jak se vyrábí a kolik úsilí jeden výrobek stojí. číst celé
Máma na přechodnou dobu
11.12.2020
Máma na přechodnou dobu
Přečtěte si, jaké to je být pěstounem na přechodnou dobu. Kolik peněz berou, jestli mají dovolenou, jaké to je vstávat noc co noc k plačícímu miminku ... číst celé
Jak vypadají naše ozdoby na stromečku
13.11.2020
Jak vypadají naše ozdoby na stromečku
Často nám říkáte, že byste chtěli vidět, jak vypadají ozdoby v reálu na stromečku. Tak tady jsou... číst celé
Co znamená koronavirus pro chráněné dílny a proč je to ještě horší, než jinde
11.11.2020
Co znamená koronavirus pro chráněné dílny a proč je to ještě horší, než jinde
Doba je zlá... Bohužel to není jenom věta, kterou podnikatelé označují tento čas, ale věta, která přímo popisuje, co se děje v odvětví chráněných díle... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz